+31 (0)6 30 700 644 info@lokaalinkopen.nl

Johan van Loenhout

 

“Ik maak je wegwijs in de wir war van aanbestedingen!”

OVER MIJ

Je bent een ervaren ondernemer of een bevlogen professional in de zorg. Wanneer je aan je lokale gemeente wilt leveren, word je geconfronteerd met aanbestedingen. Je hebt de stukken opgevraagd en buigt je over het omvangrijke document. Je doet erg je best, maar snapt er geen snars van! Wat verwachten ze nu eigenlijk van me? Wat moet ik allemaal aanleveren?

Waar je nu het meest behoefte aan hebt is iemand die precies weet hoe een aanbesteding werkt en de ambtenarentaal voor je  “vertaalt”. Iemand die je wegwijs maakt in de wirwar van alle regeltjes en procedures. Door mijn jarenlange ervaring aan de kant van de gemeente, weet ik precies wat er bedoeld wordt en hoe het proces in elkaar zit. Dit betekent dat ik je kan behoeden voor een afwijzing op bijvoorbeeld procedurefouten of onvolledige bijlagen. Hierdoor maak jij een reële kans de aanbesteding te winnen.

Heb jij behoefte aan iemand die jou wegwijs maakt in de wirwar van aanbestedingen? Die het hele proces voor je trechtert en vertaalt?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Bel of mail me gerust voor een afspraak. We starten met een kosteloos oriënterend gesprek.

Contactgegevens

Lokaal Inkopen B.V.
Spellestraat 34
4724 SJ  WOUW

Tel. +31 (0)6 30 700 644
E-mail: info@nulllokaalinkopen.nl