+31 (0)6 30 700 644 info@lokaalinkopen.nl

Referenties

Name
Star Rating
Testimonial
 

Lokaal Inkopen 5 out of 5 based on 9 ratings. 9 user reviews.
Lokaal Inkopen
01/05/2021
Johan heeft onze organisatie ondersteund bij een aanbesteding. Johan is dit soort trajecten scherp en op de details. Erg belangrijk in dit soort trajecten. Mede door Johan hebben we de gunning van deze aanbesteding mogen ontvangen.
Lokaal Inkopen
11/03/2020
Johan helpt mij door de brij heen. Gelukkig maar, want er zijn zoveel valkuilen dat je de expertise van Johan echt nodig hebt. Laagdrempelig, altijd snel reagerend, en tot het eind toe meewerken om de goede stukken aan te leveren. Een stap extra is voor Johan geen probleem. Ik ben er erg mee geholpen en daarnaast, ook niet onbelangrijk: Johan is een aangenaam mens waarmee het ook goed lachen is.
Lokaal Inkopen
10/30/2020
Johan heeft ons enorm geholpen door feedback te geven op onze stukken, voordat wij ze in hebben gediend. Mede dankzij de input van Johan, hebben wij de gunning voor deze aanbesteding mogen ontvangen.

Voor de toekomst zien wij Johan zeker als sparringpartner bij de wat grotere en ingewikkeldere aanbestedingen.
Lokaal Inkopen
10/03/2020
B&V Partner in veiligheid
“Ik had al eens een aanbesteding zelf gedaan en gemist. Het was ingewikkeld, moeilijk en duurde lang. Dus de volgende keer heb ik Johan om hulp gevraagd. Twee van de drie opdrachten heb ik gekregen. De derde wilde ik zelf niet.”
Lokaal Inkopen
10/03/2020
MV Bomen
“Ik sta er nu niet meer zo onbevangen in en heb er veel van geleerd. De samenwerking met Johan heb ik als meer dan prettig ervaren. Ik was direct betrokken voor vakinhoudelijke zaken. Johan legde dan uit hoe ik e.e.a. het beste kon verwoorden zoals de gemeente dat graag zag/wilde. Dat was een enorme eye opener en goede les.”
“Wanneer je 100% vraagt, krijg je 120%.”
Lokaal Inkopen
10/03/2020
Gors
“Deze aanbesteding was de eerste voor Gors en wanneer je ook nog een bedrijf moet runnen en dit niet je core business is, kun je er niet alle tijd aan besteden. Het is fijn om dan een back-up in de vorm van Johan te hebben.
Hij kende ook het systeem waarmee de gemeente werkte. Dat was handig omdat na een bepaalde datum geen communicatie met de gemeente meer mag plaatsvinden. Alles gaat dan via dat systeem.”
Lokaal Inkopen
10/03/2020
New Target Vision
“Johan heeft een groot netwerk, vooral binnen gemeenten. Dat is een groot voordeel,omdat hij weet hoe ze daar werken.”
Lokaal Inkopen
06/15/2016
Johan helpt je bij aanbestedingstrajecten (voor o.a. gemeenten) Hij analyseert en helpt je een offerte te maken die succesvol is.
Lokaal Inkopen
06/13/2016
Heel veel succes Johan!

@Pi-Apps - Jeannet Stoutjesdijk