+31 (0)6 30 700 644 info@lokaalinkopen.nl

28 minuten gesprek

Je wilt een beroep doen op het zorgbudget van je lokale gemeente leveren. Dat betekent dat je mee moet doen met het aanbestedingsproces.

Je hebt geen idee hoe dit in zijn werk gaat. Bovendien twijfel je of dit wel interessant is voor jullie zorginstelling. Misschien geeft het wel meer werk en gedoe dan het aan profijt oplevert?

Wanneer dat het geval is, help ik je graag meer duidelijkheid te krijgen.

Vraag kosteloos een oriënterend gesprek aan. Na 28 minuten weet je waar je staat!

Tendernieuws

Wanneer je graag wil weten welke tenders voor jouw dienstverlening (zorgaanbod) zijn gepubliceerd op TenderNed, kun je je aanmelden voor mijn wekelijkse Tendernieuws.

Stuur mij een e-mail met de beschrijving van je zorgaanbod die je aan wil (blijven) bieden aan je cliënten via  de overheid (gemeenten en zorgverzekeraars), zodat ik kan zorgen dat de aanbestedingen die voor jou interessant zijn in mijn Tendernieuws staan.

Heb je geen zin om zelf alle publicaties van tenders bij te houden? Ik doe het graag voor je!

Stuur mij een e-mail met daarin de beschrijving van je producten of diensten en ik zorg ervoor dat in tenders die voor jou interessant zijn in mijn wekelijkse Tendernieuws worden opgenomen.!

Haalbaarheidsanalyse

Stel je vindt een openbare (gepubliceerde) aanbesteding, of je ontvangt een onderhandse aanbesteding (offerteaanvraag) van jouw gemeente (Wmo, jeugdwet) en/of een zorgverzekeraar (WLZ) waarvoor je graag een aanbieding wilt maken. Hoe weet je dan dat deze aanbesteding haalbaar voor je is?

Hiervoor help ik je graag bij het doornemen van de gestelde eisen. Voldoe je namelijk niet aan alle eisen dan is het niet mogelijk om de opdracht binnen te halen. Door mijn haalbaarheidsanalyse voorkom je een hoop onnodig werk.

Besluit je hierna om aan te bieden, heb je het voorwerk alvast gedaan!

Jouw investering in de Haalbaarheidsanalyse is: € 150,-

Bel of mail me voor een afspraak.

Klant, Organisatie en Concurrentie (KOC) analyse

Voldoe je aan alle eisen die gesteld worden, dan wil je natuurlijk ook weten hoe groot je kans is op succes met je offerte. Je wilt natuurlijk graag weten of de kosten die je gaat maken opwegen tegen de mogelijke opbrengsten en winst, je baten.

Hiervoor loop ik graag met je door een “Klant, Organisatie en Concurrentie (KOC)” analyse, met vragen als:

  • Wat zijn de wensen, doelen en zorgen van de klant, hoe wil hij/zij ontzorgt worden en wat bedoelt hij/zij precies met zijn/haar vragen? Hoe belangrijk is een goede zorgverlening aan jouw cliënten (hun inwoners en hun verzekerden) in relatie tot de kostenvergoedingen en de klantentevredenheid.
  • Waar liggen de sterke punten van jouw zorgaanbod en jouw organisatie en waar zitten je beperkingen (zwaktes)?
  • Wat is de “kracht” van je concurrentie en hun oplossing? Waar zijn ze echt concurrent en waar vult je concurrent jouw zorgaanbod aan om eventueel samen te werken?

Ik help je met de antwoorden op deze vragen. Aan het eind weet je precies of het voor jou financieel de moeite waard is om door te gaan met de aanbieding.

Misschien is het juist beter om te stoppen en bespaar je je hiermee een hoop tijd en geld!

Jouw investering in de Klant, Organisatie en Concurrentie Analyse is: € 200,-

Bel of mail me voor een afspraak.

Tenderondersteuning

Wanneer jij een gedreven professional in de zorg bent en een beroep wilt doen op het zorgbudget van de gemeente en de zorgverzekeraar, help ik je daar graag mee.

Van het uitpluizen van de daadwerkelijke vraag tot en met het opstellen van de offerte of de subsidieaanvraag, zodat de kans op een afwijzing door procedurefouten en gemiste- of onvolledige bijlagen nihil is. Hierdoor maak jij een reële kans dat zorgbudget te krijgen zodat  je voor je cliënten de juiste zorg blijft bieden.

 

Lees meer…..

Ondersteuning op maat

Geen bedrijf is hetzelfde. Wanneer je denkt dat de Haalbaarheidsanalyse, Klant, Organisatie en Concurrentie Analyse of Tenderondersteuning jouw probleem niet oplost, is er altijd maatwerk mogelijk.

 Bel of mail me voor een kosteloos oriënterend gesprek. Dan kijken we samen wat voor jou de beste oplossing is.