+31 (0)6 30 700 644 info@lokaalinkopen.nl

Nieuws

Lokaal Inkopen.nl sponsort Cluzona Vrijwilligers

Geplaatst op 25-10-2017


Lokaal Inkopen.nl Sponsort de vrijwilligers van Cluzona

Afgelopen vrijdag 9 oktober is de complete vrijwilligersgroep van Cluzona voorzien van nieuwe jassen door onze Wouwse ondernemer Johan van Loenhout.
Namens de vrijwilligers groep, op dit moment bestaande uit 18 fanatieke wouwenaren die iedere vrijdagochtend actief zijn op ons sportpark, heeft Wim van Steenpaal deze sponsor en zijn vrouw hartelijk bedankt voor de spontane geste.

Johan van Loenhout helpt met zijn onderneming lokale ondernemers om nieuwe klanten te vinden en te binden.
Omdat hij via Kaspermann Procurement Solutions dagelijks actief is als Inkoopadviseur denkt en reageert hij als inkoper.
Hierdoor weet hij precies hoe u klanten denken en werken. Met deze kennis helpt hij, voornamelijk in de avonduren en in het weekend, lokale (Wouwse) ondernemers met adviezen, coaching en trainingen om nieuwe klanten te vinden.

Nieuwe klanten vindt u niet zomaar. Die komen helaas niet vanwege uw mooie blauwe ogen, of uw mooie praatjes.
Die vindt u op basis van uw prestaties en uw producten. Bestaande klanten weten wat u kunt, nieuwe klanten moet u overtuigen.

Lokaal Inkopen.nl adviseert u over de best, bij u passende, manier om “nieuwe” klanten te vinden en te binden. De dienstverlening varieert van marketing tips en mogelijke assortimentswijzigingen tot het schrijven van een winnende offerte. Een offerte voor uw ondernemende buurman of voor uw eigen gemeente.

Wilt u meer weten over deze diensten bel of e-mail even en u krijgt een passend antwoord.

Johan van Loenhout
Lokaal Inkopen.nl

Spellestraat 34  4724 SJ Wouw

T + 31 (0) 6 30 700 644

E info@nulllokaalinkopen.nl

I www.lokaalinkopen.nl